Digitaalvaardig in de zorg

Projectteam

ECP|Platform voor de Informatiesamenleving is verantwoordelijk voor het onderhoud van de kennissite. Het projectteam bestaat uit:

  • Suzanne Verheijden – programmamanager
  • Daniël Tijink – projectmanager
  • Laurens van der Molen – communicatie
  • Maaike Heijltjes – webredacteur

Vragen of opmerkingen? Mail naar info@digivaardigindezorg.nl of bel naar 070 41 90 309.

Redactie

De redactie staat garant voor de kwaliteit van de leermiddelen en draagt continu materiaal aan zodat de kennissite up-to-date blijft. De leden van de redactieraad zijn experts in hun vakgebied.

De leden van de redactie zijn:

Suzanne Verheijden – programmamanager digitale vaardigheden ECP en Utrechtzorg, strategisch innovatieadviseur ‘s Heeren Loo en eigenaar Buro StrakZ – (voorzitter en portefeuille didactiek)

Jolanda van Til – Zorgtrainingscentrum/Deltion College, projectleider Zorgtechnisch lab (portefeuille onderwijs mbo)

Thijs van Houwelingen – postdoctoraal onderzoeker bij lectoraat Technologie voor Zorginnovaties & Docent Verpleegkunde, Hogeschool Utrecht en Klinische Gezondheidswetenschappen, Universiteit Utrecht (portefeuille onderwijs hbo)

Sonja Heijkamp – zet zich via DeTweetFabriek en Bureau Jeugd en Media actief in voor meer mediawijsheid en digitale vaardigheden bij mensen met een verstandelijke beperking en hun begeleiders. Bij het expertisecentrum van Amerpoort coördineert zij sinds 2017 het consultatieteam Cliënt, Internet en Sociale media (portefeuille social media)

John Rietman – partner en senior-adviseur bij Kodiezijn en werkzaam als docent-onderzoeker bij het Expertise Centrum voor innovatieve Zorg en Technologie (EIZT). Zorginnovator in hart en nieren en specialist op het gebied van e-health.(portefeuille technologie, e-health en domotica)

Jeroen Mulder – mede-eigenaar van InAspire en ontwikkelaar van het E-userskills Certificaat Digitale vaardigheden (portefeuille basisvaardigheden)

Daan Brinkhuis – werkt als CISO aan de informatiebeveiliging bij ’s Heeren Loo. Was verantwoordelijk voor de eerste inhoud van het blok ‘informatiebeveiliging en privacy’ van het programma Digitaal Vaardig. Dit programma speelde een grote rol bij de implementatie van de AVG en de NEN7510 certificering binnen ’s Heeren Loo (portefeuille privacy en gegevensbescherming)

Frits Bosman – informatiemanager bij Evean (portefeuille applicaties)