Digitaalvaardig in de zorg

Digivaardigindezorg

Digiheld van september is … Joyce van de Weeteling!

Digiheld van september

Joyce van de Weeteling de digiheld van September! Zij kreeg het digicompliment voor haar digitale vaardigheden en hoe zij deze mee probeert te nemen in het team.

Op Mentimeter.com heeft Joyce een presentatie in elkaar gezet met hierin schaalvragen. De collega’s konden tijdens de vergadering met hun telefoon of tablet inloggen en kregen 1 voor 1 de vragen te zien welke zij mochten scoren. Op het algemene scherm krijg je een verzameling te zien van de gegevens en krijg je inzicht in de punten die besproken zouden moeten/kunnen worden.

Ook hebben ze gewerkt met een woordwolk, met regelmaat behandelen ze een casus van een persoonlijk begeleider en wordt er gekeken naar de succesfactoren in de werker. Aan het eind loggen ze weer allemaal in en heb je de mogelijkheden om positieve eigenschappen van je collega in te voeren. De woordwolk laat dan een totaalbeeld zien van de inzendingen. Het is een snel programma, als je je voorbereiding hebt gedaan is het een efficiënte manier om informatie te delen!

Ken jij iemand die zijn of haar digitale vaardigheden aan het oppoetsen is? Die de zelftest basisvaardigheden heeft gedaan? Of iemand, die jou een nieuwe digitale werkvorm heeft uitgelegd? Geef diegene dan ook digicompliment. Uit de inzendingen kiest team Innovatie de digiheld van volgende maand.